Bayer Leverkusen haalt oude bekende binnen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bayer Leverkusen haalt oude bekende binnen
Foto: © SC

Bayer Leverkusen heeft zich versterkt met de Slovaak Vratislav Gresko. Zes jaar geleden vertrok de international uit Duitsland maar volgende week maandag zal hij een contract ondertekenen dat hem voor de volgende twee jaar terug naar het noorden van Keulen brengt.

Gresko vertrok zes jaar geleden naar Inter Milaan maar door de keiharde concurrentiestrijd kon hij niet rekenen op veel speelgelegenheid. Vervolgens trok hij naar FC Parma, Blackburn Rovers en 1.FC Nürnberg. Van die laatste club komt hij nu transfervrij over.

Rudi Völler, de technisch directeur van Leverkusen, is heel tevreden met de terugkeer van Gresko. Hij vindt de Slovaak perfect in het systeem passen en bovendien vindt hij het nodig dat Leverkusen over een ruime selectie moet beschikken omdat de club ambitieus is in de UEFA-beker.

Leverkusen was al erg bedrijvig geweest op de transfermarkt. Ze haalden al vijf spelers binnen onder wie de Griekse goaltjesdief Theofanis Gekas en international Manuel Friedrich. Ook keert Sascha Dum terug van zijn uitleenbeurt bij het gedegradeerde Alemannia Aachen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties