šŸ“· Sociale media gaan helemaal los na twee keer geel voor Nicky Hayen

šŸ“· Sociale media gaan helemaal los na twee keer geel voor Nicky Hayen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op tien minuten van het einde kreeg Nicky Hayen twee keer geel in amper enkele seconden tijd. Hij mist de slotwedstrijd van Club Brugge tegen Cercle.

De zenuwen liepen in het slot van de wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge hoog op. Na een (terecht geblazen) fout van Odoi protesteerde Hayen voor de fase ervoor.

Toen werd Skov Olsen op het randje van de zestien neergehaald, maar de scheidsrechter gaf geen krimp. Hayen kreeg geel en ging nog door, waardoor hij een tweede keer geel kreeg. Daardoor zit de trainer van Club Brugge volgende week tegen Cercle Brugge niet op de bank.

Op sociale media werd meteen gereageerd op de beelden van Eleven/DAZN die Hayen in de tribune in beeld brengen met de nodige communicatie-apparatuur: “Wat is het nut van een trainer rood te geven als ie toch mag communiceren met zijn bank?”, vraagt iemand zich af.

Clubsupporters gingen dan weer los op de snelle tweede gele kaart die de scheids trok. Ook Gert Verheyen vond de tweede gele kaart overdreven. “Dan geef je eerst nog een waarschuwing”, klonk het tijdens de live-uitzending.

Lees hieronder enkele reacties die we op de sociale media vonden... Ook Simon Mignolet deed zijn zegje over de impact van de rode kaart van Hayen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties