Recreativo heeft een nieuwe coach

Recreativo heeft een nieuwe coach
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Recreativo Huelva heeft met Victor Muñoz een nieuwe coach aangesteld. De 50-jarige trainer krijgt in Andalusië de opdracht om nog beter te doen dan vorig seizoen. 

Lange tijd zag het er naar uit dat de voormalige Franse bondscoach Jacques Santini de nieuwe oefenmeester zou worden in Huelva, maar op het laatste moment stelde hij nog meer eisen. Santini wilde bij de oudste club van Spanje ook nog eens zijn eigen assistenten meebrengen.

Recreativo zag die eis niet zitten en stopte de onderhandelingen. Een paar uur daarna had de club een akkoord met Victor Muñoz. De oud-trainer van FC Villarreal en Real Zaragoza was vorig seizoen in dienst bij het Griekse Panathinaikos Athene waar hij vroegtijdig de laan werd uitgestuurd.

Muñoz volgt de succesvolle trainer Marcelino op die volgend seizoen Racing Santander zal trainen. Onder de leiding van Marcelino promoveerde Recreativo Huelva twee seizoenen terug naar de Primera Division en vorig seizoen sloot de club het seizoen op de achtste plaats af met aantrekkelijk voetbal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties