Le Mans is niet te stuiten

Ruben Claesen
| 0 reacties
Le Mans is niet te stuiten
Foto: © SC

Met een onverhoopte derde plaats staat Le Mans op de toch wel knappe derde plaats. Met fris en aanvallend voetballen imponeerden de jongens van Rudy Garcia tijdens de eerste twee maanden van het kampioenschap. En wat straffer is: twee basisspelers van Garcia kwamen tot voor kort nog uit voor Beveren: Romaric en Gervinho.
 
Romaric is al aan zijn derde seizoen bezig bij de ploeg uit de Sarthe-stad. Inmiddels heeft de in Beveren nochtans vaak nonchalante Ivoriaan het geschopt tot aanvoerder en dé motor van de ploeg. Franse media betitelen dit seizoen als laatste voor de 24-jarige linkervoet, enkele grote clubs zouden reeds in de rij staan om de middenvelder te kunnen strikken.
 
Gervinho is pas aan zijn debuutseizoen bezig, maar is één van de revelaties in de Ligue 1. In een driespitsensysteem bekleedt de dribbelvaardige Ivoriaan de rechterkant, naast de Japanner Matsui en de targetman De Melo. Afgelopen weekend was hij samen met zijn Braziliaanse spitsbroeder nog de uitblinker in de thuiswedstrijd tegen Nice, het enige dat vooralsnog ontbreekt is scoren. Als Gervinho echter zijn prestaties van de afgelopen weken voorzet, zal ook dat niet meer lang duren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties