Kurt Stoops na Bonheiden-Leest

Bart Hermans
| 0 reacties
Kurt Stoops na Bonheiden-Leest
Foto: © SC

Na de wedstrijd KV Bonheiden – Rapid Leest spraken we met de doelman van Bonheiden Kurt Stoops.
 
Kurt, jullie verliezen hier vandaag met 2-5 na toch een mooie wedstrijd?
 
“De laatste twee doelpunten proberen we nog wat risico’s te nemen door nog iemand mee door te schuiven terwijl we nog met tien man waren. Daardoor zijn we achteraan man op man gaan spelen en komen er natuurlijk die kansen voor de hen. Ik heb er nog een paar keer kunnen tussen zitten maar uiteindelijk wordt het dan 2-5. Ik vind het geen terechte uitslag. Ook met de arbitrage ben ik niet helemaal gelukkig. Bij het eerste doelpunt dat we tegen krijgen is het tweemaal hands , zowel de man op de linkse kant die de voorzet geeft als de man die scoort want die controleert met zijn hand. Dan heb je die cruciale rode kaart want op dat moment sta je met 3-2 achter en dan kan je er nog met elf man voor gaan. Je komt dan met tien man en dan moet je die risico’s wel nemen.”
 
Iedereen schrok een beetje van die rode kaart?
 
“Ja, Kenneth (Jervis) kon dat nooit zien. De bal komt voor hem en hij zit met zijn rug naar de tegenstrever en hij probeert die bal dan weg te trappen. Hij was er voor dat is zeker maar hij kan dat nooit zien, dat was zeker niet moedwillig.”
 
Jullie stonden beide met tien punten voor de aanvang van deze wedstrijd , deze wedstrijd was een topper?
 
“Ja, het was een onverwachte topper. Zeker hier in Bonheiden want ze zijn net van derde naar tweede provinciale gepromoveerd. De bedoeling is om toch zeker in tweede provinciale te blijven. De start was er buiten het eerste verlies thuis. Daarna halen we een tien op twaalf en dan zit je direct met de middenmoot mee. Nu heb je één op negen gehaald en moet je toch nog eens een overwinning binnen halen. De groep heeft er alle vertrouwen in en als er hier niks abnormaal gebeurd hebben we toch zeker een punt.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (2B)

Nieuwste reacties