Saglam zweeg, Benitez niet

Yves Dekoning
| 0 reacties
Saglam zweeg, Benitez niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nadat Liverpool Besiktas vernederde met 8-0 was de coach van de bezoekers niet erg spraakzaam. Ertugrul Saglam antwoordde niet op de vragen van de pers. Hij stak zijn ontgoocheling niet onder stoelen of banken en bood kort zijn verontschuldigingen aan de fans aan. Saglam beloofde dat ze hard zullen werken om te verbeteren.

Rafael Benitez was dan weer wel erg spraakzaam. Hij beschouwt de ruime zege als een waarschuwing naar Marseille, Porto en alle andere teams in de Champions League. Als Liverpool nog twee keer wint, stoot het door naar de volgende fase. Volgens Benitez zal Porto met schrik naar Anfield afreizen terwijl de Reds barsten van het vertrouwen.

"We creëerden ook in de vorige matchen veel kansen, maar de bal wou er niet in. Nu konden we vroeg scoren en dan kwam er meer ruimte. Besiktas moest proberen aan te vallen en onze aanvallers gebruikten de ruimte goed. De doelpuntenmakers zullen vol vertrouwen zitten, maar iedereen was goed. Er waren slechts een paar kleinigheden waarover ik kan klagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties