Vossen schiet opnieuw vijf keer raak

Philippe Crols

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Eerder deze week vertelde Willy Reynders dat Jelle Vossen absoluut niet mag vertrekken in bij Racing Genk. De jonge aanvaller liet vrijdag nog maar eens zien waarom. Hij scoorde voor de tweede keer in een week tijd vijf keer in een wedstrijd.

Deze keer was het slachtoffer het B-team van Dender. Vrijdagavond stond duel tussen de reserven van Racing Genk en Dender op het programma. Genk won met maar liefst 9-1.

Na tien minuten had Jelle Vossen al twee maal raak getroffen. Kasuku leek er nog even de spanning in te gaan brengen, maar daar dacht Vossen eventjes anders over. Tussen minuut 21 en 25 scoorde hij opnieuw drie keer en zo werd het 5-1 halverwege de eerste helft. Henkens maakte er voor rust zelfs nog 6-1 van.

Na rust dikte eerst Iakovenko de score aan. Benteke zou met twee goals de eindstand op het bord schieten.