Stoica trekt allicht naar het buitenland

Stoica trekt allicht naar het buitenland
Foto: © SC

Alin Stoica zal na de winterstop niet meer bij AA Gent voetballen. Paul Courant, zijn manager, zegt dat de Roemeen een club zoekt in het buitenland. AA Gent is bereid om mee te werken aan een transfer.

"Het is duidelijk dat het niet meer goed zal komen tussen Alin Stoica en trainer Trond Sollied", laat Paul Courant optekenen in de krant Het Nieuwsblad. "Ik heb met Gent nog niet gesproken, maar ik veronderstel dat beide partijen voor de beste oplossing zullen willen kiezen."

Wellicht trekt Stoica nu naar het buitenland. FCV Dender en SC Lokeren leken kandidaat-overnemers maar de clubs willen niet ingaan op de wensen van hun trainers, respectievelijk Johan Boskamp en Georges Leekens. Volgens de Roemeense pers, zou Excelsior Moeskroen een groot bod hebben uitgebracht, maar Courant ontkent dat in alle talen.

Bij AA Gent zijn ze alleszins geneigd om mee te werken aan een overgang. "Als Stoica zich niet goed voelt in Gent, moeten we een uitweg zien te vinden. Met een ontevreden Stoica zijn we niets. Misschien komt er volgende week iets uit de bus. Er is interesse, maar er is nog niets officieel. Voorlopig verwacht ik Stoica terug op 3 januari in Gent voor de eerste training na de winterstop", aldus Gent-manager Michel Louwagie in de krant Het Laatste Nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties