Trainers na Antwerp - Doornik

Bart Hermans
| 0 reacties
Trainers na Antwerp - Doornik
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voetbalkrant was aanwezig op de trainersbabbel na de wedstrijd Antwerp- Doornik. We tekenden volgende woorden van beide trainers op.

Pister: “Onverdiend gewonnen vandaag”
 
Doornik-trainer Thierry Pister wilde zeker niet zeggen dat zijn ploeg verdiend gewonnen had op Antwerp. “We zijn nog nooit zo gedomineerd zoals vandaag. We hebben in de tweede helft één mogelijkheid gehad want het was geen kans. Het was een schot van dertig meter dat recht in de winkelhaak ging. Ik dacht dat Beveren sterk was en dat Tubeke nog beter was maar dit Antwerp is zeker thuis nog sterker. Ze hebben zoveel tegenslag gehad, als het na een kwartier 3-0 was hadden we niets te zeggen.” Zijn ploeg haalt zo drie gouden punten voor het behoud maar toch beseft de trainer dat er iets moet gebeuren. “We mogen ons niet blind staren op het resultaat van vandaag.  We moeten zeker drie tot vier nieuwe jongens bijhalen want anders gaan we het nog heel moeilijk hebben om daar onderaan weg te geraken.”
 
 
Joyce: “De doelpunten ontbraken vandaag.”

Antwerp-trainer Warren Joyce was duidelijk ontgoocheld. “We moesten deze wedstrijd normaal altijd winnen al moet ik zeggen dat het doelpunt een schitterend schot was. Doornik kwam hier met een duidelijk plan maar het was aan ons om dat te dwarsbomen. We creëerden zeker genoeg kansen en als we een van die kansen benutten wordt het een heel andere wedstrijd. Als je dit seizoen bekijkt zie je dat we veel kansen krijgen maar het niet afmaken op de juiste moment. Zulke matchen als vandaag komen voor. De bal wou er gewoon niet in gaan. Ik heb vandaag wel goed voetbal gezien van mijn ploeg. De bal ging goed rond en het liep goed. Enkel doelpunten ontbraken vandaag.” Joyce beweerde dat hij de wissel van Pivaljovic noodgedwongen moest doen. “Darko had terug last van een enkelblessure die hem al een tijdje aan de kant had gehouden. Hij heeft meegetraind deze week en het ging maar dat betekent niet dat hij volledig fit was. Ik was blij dat Darko toch meedeed maar als je een volledig fitte aanvaller die al zes keer gescoord heeft op de bank hebt zitten moet je die wissel durven doen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties