Veel activiteit bij Derby County

Veel activiteit bij Derby County
Foto: © SC

Derby County is niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven. De club maakt dan ook aardig gebruik van de transferperiode om spelers aan te trekken en anderen te laten gaan.

Na het aantrekken van Emanuel Villa, Robbie Savage, Danny Mills en Laurent Robert heeft de rode lantaarn van de Premier League nog een speler aangetrokken. Het betreft hem Hossam Ghaly (foto) die tot het einde van het seizoen wordt geleend van Tottenham Hotspur. Daarnaast bevestigde manager Paul Jewell dat er gesprekken aan de gang zijn met Roy Carroll, doelman bij Glasgow Rangers, en Mile Sterjovski, middenvelder bij Gençlerbirligi Oftassapor.
 
Er vertrekken echter ook spelers. Als Andy Griffin door de medische testen geraakt, zou hij vrijdagnamiddag een contract tekenen bij Stoke City die om en bij de 500 000 euro zouden betalen. Lee Holmes wordt dan weer tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Walsall. Daarnaast bevestigde Derby dat het een akkoord heeft bereikt met Leicester City omtrent Matt Oakley die de club 700 000 euro kan opleveren. Oakley moet wel nog met Leicester rond de tafel zitten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties