Van Buyten kijkt uit naar Klinsmann

Nico Wieme
| 0 reacties
Van Buyten kijkt uit naar Klinsmann
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daniel Van Buyten wordt al een tijdje aan Celtic Glasgow gelinkt, maar van een transfer is volgens zijn manager geen sprake.

Het ziet er niet meteen naar uit dat Daniel Van Buyten Bayern München inruilt voor Celtic Glasgow. Dat is de mening van Christophe Henrotay, de manager van Van Buyten. De Schotse pers meldde onlangs dat de Belgische international ontevreden is bij Bayern en een overgang naar Celtic niet uitsluit.
 
“Van Buyten heeft niet eens met de Schotse pers gepraat”, aldus Henrotay in Het Laatste Nieuws. “Celtic heeft inderdaad contact met mij opgenomen en het is waar dat Daniel geflatteerd is door de interesse, maar momenteel blijft Bayern zijn absolute prioriteit.”
 
De manager gaat zelfs een stap verder en ziet nog een mooie toekomst voor zijn Waalse poulain bij de Zuid-Duitsers. Daarvoor kan één man bepalend zijn. “Daniel kijkt erg uit naar de komst van Jürgen Klinsmann (de nieuwe trainer van Bayern volgend seizoen, nvdr.). Toen Daniel nog bij Hamburg speelde, heeft hij een aantal keer contact gehad met Klinsmann en beiden respecteren elkaar enorm”, besluit Henrotay.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties