Stevens: Met gedachten nog volop bij Hamburg

Nico Wieme
| 0 reacties
Stevens: Met gedachten nog volop bij Hamburg
Foto: © SC

Hamburgtrainer Huub Stevens laat niets aan het toeval over. Zelfs na de 2-1 overwinning in de oefenwedstrijd tegen Aachen moesten de spelers gisteren tussen twee trainingen door naar een videoanalyse kijken.

Huub Stevens wil de terugronde met Hamburg SV in optimale omstandigheden beginnen. De Nederlander is daarbij streng voor zijn spelers. “Ik was ontevreden over onze wedstrijd (tegen Aachen, nvdr.). De eerste twintig minuten waren goed, dan hebben we op diverse gebieden fouten gemaakt”, aldus de coach.
 
Bij de bekerwedstrijd van 30 januari in Essen mag niets verkeerd gaan. Stevens heeft de tegenstander, die in de Regionalliga uitkomt, meermaals laten scouten en zich video’s van hun wedstrijden laten bezorgen. Essens wedstrijd tegen de amateurs van HSV zag hijzelf live.
 
Als afscheid van HSV wil Stevens nog een titel. Dat zal dan wel zo goed als zeker met de huidige kern moeten gebeuren. “Transfers kan men eigenlijk uitsluiten. Als er geen zware blessures meer komen, halen we niemand meer. Ik kan me ook niet voorstellen dat nog iemand de club zal verlaten.”
 
Stevens was vorig weekend met manager Dietmar Beiersdorfer in Nedeland. Op zoek naar zijn opvolger? “We hebben onderweg lang gesproken. Maar dat had niets met de trainerslijst van HSV te doen. Daarover heb ik mijn mening niet gegeven.” De 54-jarige trainer benadrukt dat hij met zijn gedachten nog volledig bij Hamburg is. “Als we in Hamburg een wedstrijd voorbereiden, moet niemand van PSV mij telefoneren. Dan ben ik bezig. De trainersstaf voor volgend jaar in Eindhoven moet samengesteld worden, maar die gesprekken voer ik niet”, besluit een ambitieuze Stevens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties