Stopt Lehmann na dit seizoen?

Nico Wieme
| 0 reacties
Stopt Lehmann na dit seizoen?
Foto: © SC

Jens Lehmann blijft de pers beroeren. Na wekengelang gebakkelei over een mogelijke transfer naar Dortmund, besliste de Duitse nationale doelman om toch zijn contract bij Arsenal uit te doen. Nu beweert hij dat het wel eens zijn laatste seizoen kan zijn.

Jens Lehmann weet precies niet wat hij wil. Wekenlang hield hij Duitsland in de ban van een mogelijke transfer naar BVB Dortmund, maar op het laatste moment liet hij de overgang afspringen wegens familiale redenen. Daarna werd hij – voor volgend seizoen weliswaar – gelinkt aan Bayern München. Daar zou hij echter, net als bij Arsenal nu, tweede doelman kunnen worden en eventueel na zijn carrière zou er een job bij de technische staf voor hem weggelegd zijn. Onlangs liet Duitslands nummer één weten er ernstig over na te denken zijn schoenen na dit seizoen al aan de haak te hangen, zeker als er geen nieuwe club komt.
 
“Het is heel erg onwaarschijnlijk dat ik naar een andere club in Engeland vertrek”, zegt Lehmann tegenover SkySports. “Er is zelfs een kans van vijftig procent dat ik snel met pensioen ga. Dat hangt af van de aanbiedingen die ik krijg de komende tijd.”
 
Dortmund zag Lehmann niet zitten. Voor zijn familie zou het een onverantwoorde verhuis geweest zijn. “Ik had meer geld gekregen als ik voor vijf maanden naar Dortmund was gegaan, maar het was minder fijn geweest voor mijn gezin. Ik wilde niet dat de kinderen van school moesten wisselen voor zo'n korte periode.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties