Jacobs weigert duur van inactiviteit mee te delen

Nico Wieme
| 0 reacties
Jacobs weigert duur van inactiviteit mee te delen
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlechttrainer Ariël Jacobs heeft beslist om geen duur van de onbeschikbaarheid meer vrij te geven als zijn spelers geblesseerd uitvallen. Op die manier wil hij vermijden dat er extra druk op de heren voetballers komt te liggen tijdens hun revalidatie

De echo die Olivier Deschacht maandag onderging, toonde aan dat de linksback van paars-wit met twee blessure sukkelt: tijdens de partij tegen Lokeren liep hij een scheur aan de mediale band van de knie en ook een klein scheurtje aan het ligament van de enkel op. Hij ondergaat eind deze namiddag nog een NMR.
 
Ook voor Jonathan Legear was er niet zo goed nieuws. De echo toonde aan dat er nog altijd vocht zit onder het litteken van de blessure waardoor hij nog steeds wordt gehinderd bij het trainen. Conditioneel is de rechterflankspeler wel in vorm, maar het is nog even wachten voor hij opnieuw inzetbaar zal zijn.
 
Nicolas Frutos kreeg wel gunstig nieuws. Het vocht tussen de twee spieren is na de tweede punctie verdwenen. Momenteel houdt de spits het bij aquajogging. Bij Mbo Mpenza, die na de match in Lokeren sukkelde met een contractuur van de kuit, was niets onrustwekkends te zien op de echo. De spits kon gisteren al de groepstraining hervatten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties