Beckham: 'Ik begrijp Capello'

Nico Wieme
| 0 reacties
Beckham: 'Ik begrijp Capello'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Engeland speelt vanavond vriendschappelijk tegen Zwitserland. Fabio Capello, de nieuwe Engelse bondscoach, nam David Beckham niet op in zijn selectie.

David Beckham heeft er alles aan gedaan om de eerste selectie van Fabio Capello te halen. Sinds eind vorig jaar heeft Becks geen match meer gespeeld voor LA Galaxy. Momenteel ligt de Amerikaanse competitie stil. De vrijschopspecialist trainde een hele tijd met Arsenal mee, maar dat kon de Italiaan blijkbaar niet overtuigen om zijn ex-speler bij Real te selecteren. De middenvelder toont echter begrip voor de beslissing van de bondscoach. Beckham gaf aan dat hij het wel had verwacht.
 
“Het is altijd een teleurstelling als je niet in de Engelse selectie zit”, zei Beckham aan Sky Sports. “Ik had het deels wel verwacht, want ik weet hoe Fabio Capello denkt. Hij denkt dat je niet voldoende fit bent als je niet bij je team speelt.”
 
“Ik respecteer zijn beslissing en begrijp die ook. Er zijn heel wat spelers uit de Premier League die de voorbije twee maanden vijftien wedstrijden speelden en ik kwam sinds december niet meer in actie”, aldus Beckham. De 32-jarige speler en Capello kwamen elkaar vorig seizoen bij Real Madrid al eens tegen. De Italiaan liet Beckham toen op een gegeven moment links liggen, maar haalde hem in volle titelstrijd plots terug. De Engelsman had nog een ruim aandeel in de titel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties