Kobelev tevreden met komst Kerzhakov

Luc Goderis
| 0 reacties
Kobelev tevreden met komst Kerzhakov
Foto: © SC

Dinamo Moskou-coach Andrei Kobelev (foto) is overtuigd dat zijn team de juiste keuze maakte door Aleksandr Kerzhakov gisteren naar de Russische hoofdstad te halen.  In een gesprek met het Russische dagblad Sport Express liet Kobelev zich alvast positief uit over zijn nieuwe aanvaller.

"We hadden aanvankelijk een gesprek met Aleksandr en daaruit bleek dat hij een terugkeer naar de Russische Premier League absoluut zag zitten.  Zijn wil om voor Dinamo te spelen heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om ook daadwerkelijk met een hoop geld op de proppen te komen", zei Kobelev.

"Ik ben er zeker van dat we een goede overeenkomst hebben gesloten en dat de komst van Aleksandr een stap vooruit is voor Dinamo.  Ik denk niet dat Aleksandr aanpassingsproblemen zal hebben, want per slot van rekening is hij amper een jaartje weggeweest en veel van onze spelers zijn voor hem oude bekenden", aldus nog de Dinamo-coach.

"Niettegenstaande hij competitieritme mist is Aleksandr in topconditie en kan hij die nog wat aanscherpen tijdens onze resterende drie voorbereidingswedstrijden", besloot Kobelev.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties