AA Gent werkt aan profiel voor opvolger Sollied

Mathias Dumarey
| 1 reacties
AA Gent werkt aan profiel voor opvolger Sollied
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Nu het stilaan duidelijk wordt dat Trond Sollied op het einde van het seizoen vertrekt als trainer van AA Gent, zijn ze in de Arteveldestad bezig aan het uitwerken van een profiel van zijn opvolger. "We hebben zes à zeven namen in gedachten", klinkt het

Trond Sollied vertrekt na het seizoen hoogstwaarschijnlijk naar de Nederlandse topklasser SC Heerenveen als opvolger van Gertjan Verbeek. Bij AA Gent is het dus nodig dat er een profiel wordt opgemaakt voor de opvolger van de Noor. "Officieel weet ik nog niets van een vertrek van Sollied, maar ik ga er van uit dat hij straks vertrekt. De afspraak was dan ook dat hij na een seizoen al weg kon", aldus Gent-manager Michel Louwagie in de krant Het Laatste Nieuws. "Ik heb zes à zeven namen in gedachten."

"Omdat we vorig jaar al wisten dat het waarschijnlijk maar voor één seizoen zou zijn, heb ik continu mijn oren opengehouden. We zijn dus voorbereid en gaan een profiel opstellen voor zijn opvolger. Er telt daarbij één woord: continuïteit. Wat vorig seizoen onder Georges Leekens werd ingezet, moeten we vasthouden. Onze missie is al vastgelegd. Altijd binnen de topvijf eindigen, regelmatig Europees voetbal halen en vooral attractief voetbal brengen", gaat Louwagie verder.

AA Gent haalt alleszins al meer supporters naar het stadion. "Het was hier dit seizoen al zeven, acht keer uitverkocht en Anderlecht en Club Brugge moeten hier nog langskomen. Dat is nog nooit gebeurd. De supporters hebben weer vertrouwen in de club. We hebben lang in de schaduw van Club Brugge geleefd, maar nu hebben we een eigen identiteit", besluit Louwagie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties