Defour: 'Carrière bij KV afsluiten'

Nico Wieme
| 0 reacties
Defour: 'Carrière bij KV afsluiten'
Foto: © SC

Standard speelt zaterdag op het veld van KV Mechelen. Voor Steven Defour betekent deze wedstrijd een terugkeer naar de ploeg waar het voor hem allemaal begon. De Standardmiddenvelder hoopt zijn carrière bij Mechelen te kunnen beëindigen.

KV Mechelen ontvangt zaterdag leider Standard. Niets speciaals, ware het niet dat met Steven Defour een ex-Maneblusser in het Standardshirt zal spelen. Tussen zijn acht en vijftien jaar speelde de Gouden Schoen bij KV. Ooit hoopt hij er terug te keren.
 
“Het gedroomde carrièreplan ziet er als volgt uit: na Standard speel ik voor enkele prestigieuze Europese clubs, om daarna terug te keren naar Standard”, aldus Defour in La Dernière Heure. “En ten slotte mijn carrière te beëindigen Achter De Kazerne. Dan is de cirkel volledig rond.”
 
Defour onderschat de wedstrijd tegen Malinwa niet. “Het zal geen eenvoudige opdracht zijn in Mechelen”, beseft de aanvoerder van de Rouches. “Ze hebben geen echte individualiteiten, maar er staat wel een blok. Gesteund door een schitterend publiek. Eigenlijk is het een klein Standard.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties