Kalou alweer weg uit de Emiraten

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Kalou alweer weg uit de Emiraten
Foto: © SC

Bonaventure Kalou is dit seizoen bezig aan een 'bon aventure'. Eerst verhuisde hij van PSG naar Lens om daar na een paar weken alweer te vertrekking richting het Midden-Oosten. Nu pakt hij daar ook alweer zijn koffers.

Gisteren heeft Bonaventure Kalou zijn contract laten ontbinden bij zijn club Al Jazira. Dat is een club in de Verenigde Arabische Emiraten die speelt in de hoofdstad Abu Dhabi. Ook de Nederlander Philip Cocu voetbalt er nog een aanzienlijk spaarpotje bijeen. 

Vorig jaar in september verhuisde Kalou van Lens naar Al Jazira voor de som van anderhalf miljoen euro. Hij kwam destijds naar Lens in het zog van Guy Roux waarmee de Ivoriaan graag samenwerkte in hun gemeenschappelijke periode bij AJ Auxerre. Roux stapte echter snel op en daarom wilde Kalou ook snel weer vertrekken.

Bonaventure Kalou maakte zijn Europees debuut bij Feyenoord Rotterdam. Daar speelde de 30-jarige aanvaller zes seizoenen. Nu wil hij een poging wagen in de Premier League waar ook zijn broer Salomon Kalou speelt (bij Chelsea, red).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties