Ronald Koeman treedt niet in voetsporen van broer

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ronald Koeman treedt niet in voetsporen van broer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Erwin Koeman werd vorige week aangesteld als bondscoach van Hongarije. Zijn broer Ronald Koeman kan ook bondscoach worden, van Mexico. De Nederlander die recent ontslagen werd bij FC Valencia bedankte echter voor de eer.

Het Nederlandse weekblad Voetbal International maakte gisteren op zijn website bekend dat Ronald Koeman een aanbod van Mexico om er bondscoach te worden, heeft afgeslagen. Het Centraal-Amerikaanse land is nog altijd op zoek naar een opvolger voor de ontslagen Hugo Sanchez. "Ronald heeft aangegeven dat hij eerst wat rust wil en pas daarna weer met iets nieuw wil beginnen. Dat betekent dan ook dat hij de komende drie à vier maanden alle aanbiedingen zal weigeren", klinkt het bij Ger Lagendijk, de zaakwaarnemer van Koeman.

Nog volgens Voetbal International hebben ook de voetbalbonden van Marokko en Portugal Ronald Koeman op hun verlanglijstje prijken. De Portugese bondscoach Luiz Felipe Scolari heeft nog altijd niet gezegd of hij na het aanstaande EK wil verdergaan als selectieheer van het land. Marokko heeft nog altijd geen opvolger gevonden voor de Fransman Henri Michel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties