Haghedooren: "We maken plezier op het veld"

Giel Vermeulen
| 3 reacties
Haghedooren: "We maken plezier op het veld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks het verlies op eigen veld van Leuven zondag, lieten de spelers het hoofd niet hangen. Voetbalkrant ging om reacties vragen bij spelers Romain Haghedooren en Sophiane Baghdad.

Haghedooren kreeg in de eerste helft kans om te scoren en werd tijdens de rust gewisseld wegens een blessure aan de knie. Baghdad maakte na een nu al felbesproken fase waarbij de bal over de lijn was gerold, alsnog overtuigend de gelijkmaker. Maar daar hadden we het niet meer over, de beelden nadien spraken immers voor zich.

Leuven had moeten winnen vandaag. Wat miste er?

Haghedooren: "Antwerp had wel geluk. Hoewel Leuven meer kansen had, scoorde Antwerp net een keer meer. Er ontbrak ook scherpte."

Baghdad: "De ervaring ook... Het is moeilijker zonder Ruytinx maar we hebben toch een goeie match gespeeld. We waren beter dan Antwerp maar we misten doel."

Wat is de inzet nu voor volgende wedstrijden?
Haghedooren: "We spelen gewoon door, proberen premies te pakken en plezier te maken op het veld. Zo kunnen we immers ook de supporters vermaken, zij steunen ons en ze moeten waar krijgen voor hun geld."

Baghdad: "We moeten winnen volgende matchen en daarbij alles op alles zetten. De premies zijn mooi meegenomen maar voetbal blijft ook een passie."

Misschien nog een reactie naar volgend jaar toe?

Haghedooren: "Het was voor mij wel wat wennen om van een eerste klasse ploeg (Moeskroen, red.) naar tweede te gaan. Maar ik blijf nu graag bij OHL, het is een fijne ploeg met even fijne supporters.

Baghdad: "De eindronde is weer een ervaring erbij die we mee naar volgend seizoen kunnen nemen. Dan zullen we er nog sterker staan en voor de rest zien we wel.

Bedankt en nog veel succes!

Foto's: ©OHL - www.ohl.be

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties