Juventus haalt De Ceglie in huis

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Juventus haalt De Ceglie in huis

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus Turijn kan volgend seizoen beroep doen op de diensten van Paolo De Ceglie. De club bezat samen met AC Siena de helft van de transferrechten op de speler, maar die heeft het nu afgekocht voor 3,5 miljoen euro.

De 21-jarige Paolo De Ceglie heeft er een uitstekend seizoen opzitten bij staartploeg AC Siena. De Ceglie is een middenvelder die ook als verdediger kan uitgespeeld worden en vooral opereert vanaf de linkerflank. De jonge belofte is overigens een jeugdproduct van Juventus Turijn.

In Toscane speelde De Ceglie dit seizoen 29 competitiewedstrijden en daarin scoorde hij twee keer. Eerder was hij bij Juventus niet verder gekomen dan één basisplaats en zes invalbeurten. De Ceglie zal ook te bewonderen zijn in augustus wanneer hij met Italië zal deelnemen aan het Olympisch voetbaltoernooi in China. Juventus heeft trouwens heel wat Italiaanse jeugdinternationals in zijn rangen. Sebastian Giovinco, Claudio Marchisio en Domenico Criscito staan allemaal op de loonlijst bij La Vecchia Signora.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties