Maas zet carrière wellicht verder in Eindhoven

De Nijs Michael
| 0 reacties
Maas zet carrière wellicht verder in Eindhoven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rob Maas zal meer dan waarschijnlijk een stapje terug moeten zetten op sportief gebied. De middenvelder moet bij Heracles namelijk niet rekenen op een contractverlenging, waardoor hij de topklasser uit Almelo deze zomer moet verlaten.

Maas is intussen 38 jaar, hij dacht er dan ook ernstig over na om te stoppen als profvoetballer. FC Eindhoven ziet de middenvelder echter als een aanwinst voor volgend seizoen, de club uit de Jupiler League heeft zich dan ook gemeld bij de speler. Maas lijkt intussen dan ook van gedacht te zijn veranderd, waardoor hij in de komende dagen wellicht zijn handtekening zal zetten onder een éénjarig contract bij de tweede club van Eindhoven.

Helemaal onlogisch is de interesse uit Eindhoven overigens niet, Maas begon er namelijk zijn carrière. Verder zagen we de Nederlandse verdedigende middenvelder ook aan het werk in het shirt van RKC Waalwijk, Feyenoord, Arminia Bielefeld en Hertha BSC. Zoals gezegd was hij de afgelopen seizoenen dus aan de slag in Almelo, maar daar moet hij nu vertrekken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties