Boussoufa: 'Benjelloun wil graag naar Anderlecht"

De Nijs Michael
| 0 reacties
Boussoufa: 'Benjelloun wil graag naar Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Frutos ligt opnieuw in de lappenmand bij Anderlecht en dat doet de onrust bij de supporters en de trainer toenemen. Een extra spits zou geen overbodige luxe zijn en in dat verband viel al meermaals de naam van Abdessalam Benjelloun.

De naam van Benjelloun circuleert al weken rond het Constant Vanden Stock-stadion, maar toch is het aantrekken van een nieuwe spits (nog) geen prioriteit voor Anderlecht. Indien paars-wit besluit om toch nog een aanvaller aan de kern toe te voegen, zullen de Brusselaars alvast weinig moeite hebben om de Marokkaan van het Schotse Hibernian te overtuigen, althans als we Mbark Boussoufa mogen geloven.

"Begin juni heb ik met hem gesproken bij de nationale ploeg en hij wil graag naar Anderlecht komen", bevestigt de balgoochelaar van paars-wit. "Het is een goeie aanvaller, balvast en tweevoetig. Voor Marokko scoort hij bijna elke wedstrijd", prijst Boussoufa zijn landgenoot aan. Toch is het zoals gezegd verre van zeker dat Anderlecht ook effectief nog een extra aanvaller haalt. "Ik weet niet hoe concreet de interesse van Anderlecht is, maar een goeie speler is altijd welkom", aldus Boussoufa.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties