Stoica: 'Moeskroen was een grote fout'

Stoica: 'Moeskroen was een grote fout'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar voetbalt Alin Stoica dezer dagen? Voorlopig in ieder geval niet in clubverband. De wispelturige Roemeen is een vrije speler en voorlopig ziet het er niet naar uit dat hij snel een nieuwe club zal vinden.

In Het Nieuwsblad vertelt de Roemeense middenvelder dat hij in eigen land bij een tweedeklasser zijn conditie onderhoudt. Dat moet ook wel, want momenteel heeft hij nog geen nieuwe club.

"Ik zoek nochtans overal naar een club, maar voorlopig zonder succes. Zo gaat dat met profvoetballers, soms heb je een ploeg, soms niet", sprak Stoica.

In ons land was hij het afgelopen seizoen nog te bewonderen bij Moeskroen, maar daar was de middenvelder niet echt gelukkig. "Naar Moeskroen gaan was een grote fout. Scifo vertelde me dat hij veel vertrouwen in me had, maar hij zette me telkens op de bank", vertelt de ex-speler van Anderlecht en Club Brugge.

Ook sprak Stoica nog goeds over Georges Leekens, de huidige trainer van Lokeren. "Hij aanvaardt me zoals ik ben. Toen hij vertrok bij Gent is het fout beginnen lopen", meent de Roemeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties