Haalt Anderlecht De Sutter weg bij Cercle?

De Nijs Michael
Haalt Anderlecht De Sutter weg bij Cercle?

Anderlecht kreeg gisteren een enorme opdoffer in het Wit-Russische Borisov, maar desondanks blijft de geruchtenmolen in en rond het Astridpark op volle toeren draaien. Zo wordt nu Tom De Sutter opnieuw aan Anderlecht gelinkt.

De Sutter speelde vorig seizoen een hele sterke heenronde, maar in de terugronde raakte onze jonge landgenoot geblesseerd. Desondanks dat zag het er lange tijd naar uit dat De Sutter naar de Nederlandse club AZ zou verhuizen, maar uiteindelijk ketste een transfer in extremis af. Intussen is De Sutter echter opnieuw fit en dat opent enkele deuren voor hem.

Zo hengelt Anderlecht naar de diensten van de jonge spits, dat is althans wat enkele kranten menen te weten. Zo pakt de Franstalige krant Sudpresse vandaag uit met het bericht dat Cercle Brugge en Anderlecht momenteel onderhandelen over een transfer, nog volgens deze krant zou de overgang nog in de loop van vandaag beklonken worden.

Het Laatste Nieuws ziet het zo ver niet komen. De krant beweert namelijk dat paars-wit na de Europese uitschakeling gisteren afziet van een transfer. Nochtans was voorzitter Vanden Stock bereid om een financiële inspanning te leveren, maar na het mislopen van de Champions League lijken de Brusselaars daarover een andere mening te hebben. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties