Van Steenbrugghe gaat bij OHL testen

Van Steenbrugghe gaat bij OHL testen

Lander Van Steenbrugghe zal de komende twee dagen te zien zijn op de trainingsvelden van Oud-Heverlee Leuven. De middenvelder van Zulte Waregem hoopt er een contract te veroveren.

"Een echte test kan je het niet noemen," weet Van Steenbrugghe te melden. "De overeenkomst is er nog niet, maar de Vlaams-Brabanders zijn blijkbaar wel overtuigd van mijn kwaliteiten. Ze wilden er mij eigenlijk vorig seizoen al bij, maar toen was een uitleenbeurt niet bespreekbaar. Voor mij is het vooral belangrijk om eens een volledig seizoen te kunnen spelen."
 
"Vorig seizoen maakte ik bij SVZW behoorlijk wat speelminuten, maar in de terugronde kwam ik na mijn blessure opnieuw minder aan de bak," gaat de jonge middenvelder verder. "Ook dit seizoen lag een basisplaats niet meteen in het verschiet, dus was het beter dat er tijdelijk een andere oplossing uit de bus kwam. Ik hoop dat ik tegen het tweede deel van komende week weet waar ik aan toe ben, want sowieso mis ik al de eerste competitiewedstrijd in tweede klasse."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties