Ook Bölöni moet sleutelen

Nico Wieme
| 2 reacties
Ook Bölöni moet sleutelen
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Niet alleen Club Brugge moet donderdagavond de Belgische eer op het Europese toneel verdedigen, ook Standard staat met de komst van Everton voor een belangrijke wedstrijd. Op welke manier denkt coach Laszlo Bölöni zijn pionnen te posteren?

Standard behaalde twee weken geleden een verdienstelijk 2-2-gelijkspel op het veld van Everton. Hoe is coach Laszlo Bölöni van plan om de Engelsen tegemoet te treden? De Standardtrainer kan alvast geen beroep doen op Igor De Camargo.
 
De Camargo
“De onbeschikbaarheid van De Camargo is slecht nieuws”, zegt Bölöni over zijn spits, die sukkelt met zijn rug, in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. “Ik vond onze veldbezetting in Everton goed en had op Sclessin op dezelfde manier willen spelen. Jammer.”
 
Offensief
In Engeland speelde Standard erg offensief. “We zullen nu een andere offensieve oplossing moeten vinden, want op een 0-0 zullen we niet speculeren”, gaat Bölöni verder. “Maken we één goal, moet Everton al twee keer scoren.”
 
Belangrijker dan Anderlecht
Bölöni schat het belang van de match tegen Everton hoger in dan die tegen Anderlecht van het voorbije weekend. “Met alle respect voor Anderlecht, maar Everton is voor ons belangrijker. We willen absoluut naar de groepsfase.”
 
Nicaise
De plaats van De Camargo zal wellicht ingenomen worden door Benjamin Nicaise. Tot die conclusie kwam Het Nieuwsblad na de dinsdagtraining. Steven Defour zou dan wat dichter tegen diepe spits Dieumerci Mbokani spelen, met Milan Jovanovic als linksbuiten. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties