Is Vincent Kompany de juiste man? "Ik kan me niet voorstellen dat alle bazen bij Bayern München even overtuigd zijn van hem"

Is Vincent Kompany de juiste man? "Ik kan me niet voorstellen dat alle bazen bij Bayern München even overtuigd zijn van hem"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München is nog op zoek naar een coach voor volgend seizoen. Daarvoor zouden ze nu bij Vincent Kompany zijn uitgekomen.

Bij Bayern München is al een hele poos geweten dat Thomas Tuchel volgend seizoen niet meer aan het roer zal staan. Daarom is de Duitse club al een tijdje op zoek naar een nieuwe coach.

En dat verloopt echt niet gemakkelijk. Er zouden al zeker vijf coaches een aanbod van Der Rekordmeister naast zich hebben neergelegd.

Uiteindelijk is Bayern uitgekomen bij Vincent Kompany. Al snel werd het gerucht zeer concreet en ondertussen zijn alle partijen aan het onderhandelen.

Volgens Bayern-icoon Lothar Matthäus kan de club maar best snel voor een overeenkomst zorgen. "Momenteel is er namelijk geen trainer voor volgend jaar en dus moet men zo snel mogelijk een coach voorstellen om ook de voorbereidingen aan te vatten", vertelde hij volgens Het Nieuwsblad bij RTL.

"Ik kan me niet voorstellen dat alle bazen bij Bayern München even overtuigd zijn van Kompany. Maar het belangrijkste is dat de sportief directeurs Max Eberl en Christoph Freund dat wel zijn", besluit Matthäus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties