Duffel niet akkoord, Berlare en Londerzeel wel

Duffel niet akkoord, Berlare en Londerzeel wel

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leider FC Duffel gaat niet akkoord met de minnelijke schikking voor Kris Van de Putte. SK Berlare en SK Londerzeel gaan wel akkoord met het schorsingsvoorstel voor respectievelijk Tom De Rechter en Filip Sluyts (foto).

Afgelopen woensdag publiceerde Voetbalkrant.com de schorsingsvoorstellen voor vierde klasse B die zullen behandeld worden op de zitting van het Sportcomité van 22 oktober. Doelman Kris Van De Putte kreeg een schorsingsvoorstel van één speeldag. “Onze club en de speler gaan niet akkoord met dit voorstel van schorsing,” liet Geert Speelman, gerechtigd secretaris van FC Duffel aan onze redactie weten.
 
Bij SK Berlare legt men zich neer bij de situatie. “Met één speeldag schorsing kan men niet anders dan akkoord gaan,” verwoordt afgevaardigde Jozef De Kegel het gevoel bij de Oost-Vlaamse club aan onze redactie. Tom De Rechter zal daarom op 9 november de uitwedstrijd op SK Londerzeel aan zich zien voorbij gaan.
 
Echter ook SK Londerzeel zal dan met een geschorste speler zitten. “Wij gaan waarschijnlijk akkoord met het schorsingsvoorstel voor Sluyts,” weet persverantwoordelijke Kurt Robbyns te melden. “De scheidsrechter gaf een rode kaart wegens natrappen en dan kom je met twee schorsingsspeeldagen er nog goed vanaf.” De 28-jarige middenvelder zal daarom de thuisduels tegen SK Berlare en KSC Grimbergen missen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties