Blessuregolf teistert Lierse

viki meeuwis
| 5 reacties
Blessuregolf teistert Lierse
Foto: © SC

Het zit Lierse niet mee de laatste tijd. Eerder deze week werd bekend dat ze verdediger Frédéric Frans acht tot twaalf weken zullen moeten missen.

Nu zijn ook middenvelder Nedzipi en oudgediende Chris Janssens uitgevallen. Nedzipi sukkelt met een blessure aan de adductoren en zal vermoedelijk twee weken niet inzetbaar zijn. Cheris Janssens liep tijdens de training vrijdag eveneens een blessure aan de adductoren op maar de ernst van de blessure zal pas maandag bekend zijn. Janssens zal dan een echo laten nemen waaruit zal blijken of het om een scheurtje gaat of een verrekking. De periode van inactiviteit voor Janssens zal eveneens minstens twee weken bedragen.
 
Lierse moet het voor het thuisduel tegen Deinze verder nog stellen zonder Sherif El Baily en Lorenzo Rimkus, die beiden nog vier weken out zijn en Nathan Goris die een letsel aan de achillespees opliep tijdens een interland.
 
Trainer Helleputte maakte de selectie voor vanavond al bekend: Bojovic Petar, Buyens Yoni, Cavens Jurgen, De Corte Thomas, De Graef Garry, De Witte Seth, Dreesen Timothy, Kujovic Vladan, Radzinski Thomas, Shoukry Islam, Tshiala Julien, Van der Jeugt Sven en Wahed Abdel Mo, Samir, Wisdom en Weuts
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties