De Smet: 'Ik vertrek komende zomer'

Nico Wieme
| 0 reacties
De Smet: 'Ik vertrek komende zomer'

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Dinsdag maakten Cercle Brugge en Anderlecht de overgang van Tom De Sutter naar de Brusselaars bekend. Cerclewoordvoerder Pol Van Den Driessche voegde er in één adem aan toe dat de winkel voorlopig gesloten blijft.

Cercle Brugge is niet van plan om tijdens de komende winterstop nog meer sleutelspelers te laten vertrekken. Een van die spelers is Stijn De Smet. De beloftevolle aanvaller beweert niet meteen op een transfer te azen, al spreekt hij duidelijke taal wat komende zomer betreft.
 
Stijn De Smet zal dus nog een tijdje op zijn honger moeten zitten. “Geen probleem”, aldus het Cercleproduct in Het Laatste Nieuws. “Ik hoef ook niet per se weg tijdens de winterstop. Maar ik had wél al voor mezelf besloten dat ik vertrek op het einde van het seizoen. Daarom dat ik mijn contract vorig jaar nog verlengd heb tot 2010, zo kan Cercle ook nog wat aan mij verdienen.”
 
Naar eigen zeggen inspireert het voorbeeld van Tom De Sutter hem niet. “Ik voel dat ik op training aan mijn plafond zit. Cercle is de ideale ploeg om door te groeien, maar ik heb nood aan een nieuwe uitdaging”, beweert De Sutter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties