Van de Putte wordt vrijgesproken

Van de Putte wordt vrijgesproken

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kris Van de Putte dient geen schorsingsdag uit te zitten voor zijn rode kaart op Tubantia Borgerhout. Toch hangt er de 32-jarige doelman van KFC Duffel nog een schorsing boven het hoofd.

Van de Putte kreeg een rode kaart in het duel tegen Borgerhout. Het Sportcomité stelde de speler voor om hem één speeldag te schorsen, maar die ging daar tegen in beroep. Woensdag werd na het bekijken van de bewuste beelden het beroep aanvaard en werd de uitsluiting als voldoende beschouwd.
 
Dat betekent echter niet dat de doelman sowieso op 9 november speelt tegen SV Temse. De week na de wedstrijd tegen Borgerhout, namelijk tijdens de wedstrijd tegen Eendracht Opstal, kreeg hij weer een rode kaart gepresenteerd. Ook hier stelde het Sportcomité voor om hem voor één speeldag te schorsen en wederom was Van de Putte niet akkoord. Deze zaak wordt komende woensdag behandeld.
 
Tijdens die zitting zal wellicht ook de zaak omtrent Souhaieb Ben R’Haiem behandeld worden. De speler van KSK Opwijk kreeg in de wedstrijd tegen KSC Grimbergen een rode kaart onder de neus en het Sportcomité wil hem daarvoor drie speeldagen schorsen. Bij de Vlaams-Brabantse club liet men echter weten dat Ben R’Haiem zo goed als zeker in beroep gaat.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties