Schorsingen in vierde klasse B

Schorsingen in vierde klasse B

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdag publiceerde de Belgische Voetbalbond Sportleven – Editie 44. In dit topic gaat Voetbalkrant er dieper op in wat de concrete situatie is voor vierde klasse B.

Zoals u vorige week al kon lezen op Voetbalkrant.com werd Kris Van de Putte (foto) vrijgesproken. Het schorsingsvoorstel van één speeldag werd van tafel geveegd na het bekijken van de beelden. Tom De Rechter en Filips Sluyts gingen niet in beroep tegen hun schorsing zodoende dat zij respectievelijk één en twee speeldagen schorsing krijgen. De Rechter mist de wedstrijd van SK Berlare op SK Londerzeel terwijl Sluyts eveneens die wedstrijd mist en tevens de volgende wedstrijd van Londerzeel tegen KSC Grimbergen. Dilbeek Sport en Verbroedering Meldert krijgen een boete van 250 euro wegens het niet voldoende opstellen van U21-spelers.
 
Tevens werden de minnelijke schikkingen bekend gemaakt die zullen behandeld worden op de zitting van 5 november. Wouter Goris (KFCO Wilrijk) kreeg een voorstel van twee speeldagen terwijl Mario Browaeys (KSV Bornem) een voorstel van vier speeldagen kreeg. De schorsingen zullen ingaan op 14 november. Berchem Sport tenslotte kreeg een voorstel van een boete van 200 euro wegens het onvoldoende opstellen van U21-spelers op het wedstrijdblad.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties