Gerd Müller onder de indruk van Ibisevic

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gerd Müller onder de indruk van Ibisevic

Vedad Ibisevic maakt indruk in de Bundesliga. In vijftien wedstrijden scoorde de Bosnische spits al zeventien keer voor de verrassende lijstaanvoerd TSG Hoffenheim. Gerd Müller, bekend als 'der Bomber' is onder de indruk.

Vedad Ibisevic scoort aan de lopende band. Dat is ook Gerd Müller, de beste aanvaller ooit van Duitsland, niet ontgaan. Ibisevic lijkt zelfs kans te maken om een stokoud doelpuntenrecord van der Bomber te kunnen breken. In het seizoen 1971/72 scoorde Müller 40 keer voor Bayern München.

"Alles is mogelijk. Als hij het daadwerkelijk zal kunnen breken, kan ik daar alleen maar respect voor hebben. Hij zal de grens van veertig doelpunten moeten passeren en ik zal hem dan ook zeker persoonlijk feleciteren", aldus Gerd Müller.

Op dit moment heeft de 24-jarige Bosniër een gemiddelde van 1,13 doelpunten per wedstrijd. Ondanks dit gemiddelde zou Ibisevic het record over 34 wedstrijden gezien niet kunnen breken. Met dit gemiddelde zou hij uitkomen op 38,5 doelpunten over 34 partijen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties