Clement: 'Groep staat nog volledig achter coach'

Nico Wieme
| 30 reacties
Clement: 'Groep staat nog volledig achter coach'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge verloor zaterdag zwaar met 5-1 op het veld van Moeskroen. Met Philippe Clement moest een zoveelste speler van blauw-zwart geblesseerd het terrein verlaten. De Brugse captain beklemtoont dat iedereen nog volledig achter de coach staat.

Op Moeskroen moest Club Brugge een vierde opdoffer in twee weken tijd incasseren. Na de nederlagen tegen Lokeren, Standard en FC Kopenhagen was dit een zoveelste mokerslag.
 
Phlippe Clement zag zijn Club nochtans goed van start gaan. “Iedereen streed vandaag met een groot hart”, zegt de aanvoerder van blauw-zwart op de Clubwebsite. “Dat heeft iedereen gezien. We komen verdiend voor, domineren de match en creëren kansen.”
 
De Antwerpenaar is van mening dat de zware uitschuiver bij Moeskroen te wijten is aan een samenloop van omstandigheden. “Plots pakken we in tien minuten tijd drie pijnlijke tegengoals. Niet te geloven. Alles zat in die periode gewoon tegen. De wet van Murphy zeker? We slikken makkelijk tegengoals. Spelers lopen om de haverklap blessures op.”
 
Clement heeft wel een duidelijk signaal naar het bestuur van blauw-zwart. “Of de positie van de trainer op het spel staat? Deze week hebben we vanuit de spelersgroep een duidelijk signaal gegeven. Ook na deze uppercut staan we als groep nog 200% achter Jacky Mathijssen.”
 
Clubs ouderdomsdeken moest in het begin van de tweede helft trekkebenend het veld verlaten. Wellicht liep hij een scheurtje op. “Maandag ga ik onder de scanner. Dan pas zullen we de ernst van de blessure kunnen inschatten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties