Fan Club Brugge de cel in, ook Van Wijk krijgt straf

Philippe Crols
| 9 reacties
Fan Club Brugge de cel in, ook Van Wijk krijgt straf

Op deze laatste maandag van het jaar hebben enkele mensen nog een onaangename verrassing gekregen. Zo moet een supporter van Club Brugge de cel in. Roeselare-trainer Dennis Van Wijk krijgt ook een straf.

Dennis Van Wijk heeft een schorsing van een speeldag opgelegd gekregen. Hij protesteerde tijdens de wedstrijd AA Gent - Roeselare iets te fanatiek en werd naar de tribune verwezen. Van Wijk nam de scheidsrechter op de korrel omdat hij dacht dat de 2-0 van AA Gent vanuit buitenspel gescoord werd. Ook zijn assistent, Nico Vanderdonck, kreeg een straf. Hij mag twee wedstrijden niet op de bank zitten. Roeselare zal het daardoor in de bekerwedstrijd tegen Club Brugge moeten doen zonder zijn twee coaches in de dug-out.

Een supporter van Club Brugge heeft dan weer een effectieve celstraf van zes maanden gekregen. De correctionele rechtbank gaf de 39-jarige supporter ook nog eens een stadionverbod voor vijf jaar. In mei had hij een politieagent een klap verkocht. De man had toen al een stadionverbod wegens voetbalgeweld.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties