Bayern ziet Tymoschuk als tweede versterking

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bayern ziet Tymoschuk als tweede versterking

Bayern München maakt zich sterk dat het binnenkort een tweede aanwinst beet heeft. Het gaat om Anatoliy Tymoschuk. De Oekraïener speelt momenteel nog voor de regerende Russische UEFA-bekerwinnaar Zenit Sint-Petersburg.

"Anatoliy Tymoschuk zal zich waarschijnlijk voor het einde van de maand januari melden bij ons in München. Hij wil dolgraag naar Bayern komen, ook omdat zijn eisen hier gerespecteerd zullen worden. Dat standpunt hanteren wij als club ook. Ik ga ervan uit dat de transfer snel in kannen en kruiken zal zijn", aldus Uli Hoeness in de sensatiekrant Bild.

Bayern München zou voor de middenvelder een transfersom moeten neertellen van om en bij de vijftien miljoen euro. Hij zou in de Allianz Arena de Nederlander Mark Van Bommel moeten vervangen. Diens contract loopt komende zomer af en de kans is groot dat hij vertrekt uit Beieren.

Tymoschuk speelde tien jaar voor Shakhtar Donetsk maar besliste in 2007 om over te stappen naar Zenit Sint-Petersburg. Dat werd een succes want hij won met de club waar ook onze landgenoot Nicolas Lombaerts actief is de Russische landstitel en de UEFA-beker.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties