Club Brugge haalt ook Vadis binnen

De Nijs Michael
| 31 reacties
Club Brugge haalt ook Vadis binnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Club Brugge hebben lang op een wintertransfer moeten wachten, maar nu haalt blauw-zwart meteen twee spelers binnen. Nadat Marc Kruska eerder vandaag al een contract tekende, komt nu ook Vadis Odjidja Ofoe de club versterken.

Vadis Odjidja Ofoe, de zoon van een Ghanese vader en een Belgische moeder, werd in Gent geboren. Als vijfjarige knaap ging hij voor AA Gent voetballen, maar in 1999 ruilde hij de Oost-Vlaamse hoofdstad voor Anderlecht. In 2006 werd Vadis bij de Brusselaars overgeheveld naar de A-kern, waarna hij meerdere keren mocht aantreden in de competitie. In 2007 verliet Vadis ons land, de middenvelder volgde zijn maatje Vincent Kompany naar het Duitse Hamburger SV.

In het seizoen 2007-2008 kwam Vadis niet verder dan acht minuten in de Bundesliga en één helft in de UEFA-beker. Dit seizoen verging het onze landgenoot nog slechter, hij mocht nog geen minuut meespelen in de hoofdmacht van de Duitse topklasser. 

Club Brugge heeft echter het nodige vertrouwen in de Belgische belofteninternational, die afgelopen zomer nog aan de slag was op de Olympische Spelen in Peking. De beloftevolle middenvelder tekende een contract voor 4,5 seizoenen, daardoor is de negentienjarige Belg nu tot medio 2013 aan Club Brugge gebonden. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties