De Laet: "Deze nacht ga ik goed dromen"

Dirk Pieters
| 190 reacties
De Laet: "Deze nacht ga ik goed dromen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Misschien wel de opmerkelijkste transfer van allemaal. De twintigjarige Belgische verdediger Ritchie De Laet, jeugdproduct van Antwerp, versierde ook tot zijn eigen stomme verbazing een droomtransfer naar Manchester United.

“'Omdat ik bij Stoke straks einde contract was en er niet veel kon spelen, ging ik op zoek naar een nieuwe club. Ik was eigenlijk aan het rondkijken in de Belgische tweede klasse omdat ik dacht dat ik niet meteen in eerste een kans zou krijgen. Plots belde Warren Joyce me. Hij zei dat hij in me geloofde en er alles aan zou doen om me een contract bij Man U te geven”, aldus de jonge verdediger.
 
Een transfer naar Manchester United is natuurlijk een droom voor elke jonge speler. “Ik ga vannacht mooi dromen. Daarna zal ik plaatsnemen naast wereldvedette Cristiano Ronaldo. Toch zal ik op het trainingsveld mijn zenuwen verbergen als ik naast de Portugees sta. Ik wil niet de indruk wekken dat ik als een kleine jongen de rekken kom vullen. Ik ga me sterk houden en tonen dat ik er ben om een plaats af te dwingen.” (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties