De Mul trekt niet naar Standard

Mathias Dumarey
| 21 reacties
De Mul trekt niet naar Standard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom De Mul zal niet uitgeleend worden aan Standard. Onze landgenoot, die onder contract staat bij het Spaanse FC Sevilla, zou opteren voor een uitleenbeurt aan Racing Genk.

De enige twee Belgische teams die concrete interesse toonden om Tom De Mul voor een half jaar van FC Sevilla te lenen, waren Standard en Racing Genk. Beide teams staan evenwel niet te springen om al te diep in de geldbuidel te tasten om hem zes maanden speelgelegenheid te geven. De Mul heeft alvast voor zichzelf al uitgemaakt dat zijn voorkeur uitgaat naar Racing Genk.

"Ik heb weet van de interesse van Standard, maar mijn prioriteit momenteel is aan spelen toe komen. Ik heb ondertussen al een bijzonder positief gesprek met Genk-trainer Ronny Van Geneugden achter de rug", aldus De Mul in de kranten.

FC Sevilla heeft aan de uitleenbeurt van De Mul wel een serieus prijskaartje gehangen. Dat is de reden waarom Standard ook niet verder zal aandringen bij FC Sevilla. De ex-speler van Ajax Amsterdam speelde trouwens ook al in de UEFA-beker en dat maakt hem voor Standard meteen weer een stuk minder interessant. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties