Losada: "Bij Anderlecht een betere voetballer geworden"

De Nijs Michael
| 11 reacties
Losada: "Bij Anderlecht een betere voetballer geworden"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Hernan Losada kwam afgelopen zomer met veel tromgeroffel aan bij Anderlecht, maar de Argentijn kon de hoge verwachtingen nog niet helemaal inlossen. Toch is de middenvelder een betere voetballer geworden, zo vertelt hij deze morgen in de krant.

"Ik ben bij Anderlecht een betere voetballer geworden", legt Losada uit in Het Nieuwsblad. "Ik heb hier moeilijke momenten meegemaakt die ik nog nooit eerder in mijn carrière had meegemaakt. Ik zat veel op de bank en dat is niet gemakkelijk. Jullie denken dat ik daar niet kwaad om ben, maar dat is omdat jullie niet samenleven met mij. Thuis kan ik echt kwaad zijn op mezelf, maar ik weet dat ik gewoon hard moet blijven werken. De trainer heeft vertrouwen in mij."

"Ik weet nu al dat ik dit seizoen zal moeten genieten van elke minuut die ik speel en dat ik moet proberen om elke kans te grijpen", vervolgt de Argentijn. "Het is aan mij om me te manifesteren op het veld zodat ik de bal meer toegespeeld krijg. Hier bij Anderlecht eist iedereen de bal op. Bij Germinal Beerschot kwamen de ballen automatisch naar mij. Dat is misschien een deel van het probleem, maar ik ben niet het type speler dat zich schor schreeuwt op een veld. Ik probeer me gewoon vrij te lopen, zodat ik aanspeelbaar ben. Ik hoef mezelf niet te veranderen." (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties