"De echte Mac Donald hebben jullie nog niet gezien"

De Nijs Michael
| 0 reacties
"De echte Mac Donald hebben jullie nog niet gezien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Van het Roeselare voor de winterstop is in 2009 niet veel meer te zien. De West-Vlamingen gingen in de Cofidis Cup winnen op het veld van Club Brugge en dit weekend won zwart-wit, met zes nieuwkomers in de basis, verdiend van een potig Charleroi.

Vooral Sherjill Mac Donald maakte een bijzonder sterke indruk tegen Charleroi. De wintertransfer van Roeselare tekende voor het openingsdoelpunt en schotelde Dissa later in de partij ook nog een doelpunt voor. "Wat ik van Mac Donald gezien heb bevestigt mijn eerste vermoeden: onze spits zal de Belgische competitie een meerwaarde schenken", reageert trainer Van Wijk tevreden in Het Laatste Nieuws.

"Omdat ik een half jaar niet op een hoog niveau gespeeld heb mis ik nog wat scherpte", tempert de aanvaller de vreugde van zijn coach een beetje. "Zo voelde ik na een uur de brandstoftank leeg lopen. Ik weet dus dat ik nog heel hard moet werken om weer helemaal op peil te geraken. De echte Mac Donald hebben jullie dus nog niet gezien. Als ik helemaal op punt sta, dan scoor ik zeker drie keer. Maar geen nood, ik kom van heel ver terug en ik moet op korte termijn weer over al mijn mogelijkheden kunnen beschikken. Ik ben naar hier gekomen om mijn loopbaan weer op de rails te zetten."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties