Veloso moet bij Sporting Lissabon blijven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Veloso moet bij Sporting Lissabon blijven
Foto: © SC

Miguel Veloso kan rekenen op heel wat belangstelling van Europese ploegen, maar Sporting Lissabon wil van geen vertrek weten. Veloso was gisteren niet op training en dat voedde de geruchten van een transfer naar Engeland.

Gisteren had Sporting Lissabon nog aanbiedingen van Bolton Wanderers en Newcastle afgeslagen voor de 22-jarige middenvelder. "Miguel Veloso blijft bij Sporting voetballen. Hij was niet op training omwille van privé-aangelegenheden. Dat had niets te maken met eventuele gesprekken tussen Sporting Lissabon en andere teams over een eventuele transfer", aldus de zaakwaarnemer van Veloso, Paulo Barbosa in de Portugese media.

Bolton Wanderers had een bod uitgebracht van twaalf miljoen euro uitgebracht, maar dat volstond niet voor Sporting Lissabon. Volgens Barbosa is Veloso werd teleurgesteld dat hij niet naar de Premier League mag. "Zo is het leven nu eenmaal van een voetballer. De geïnteresseerde clubs hebben gisteren niet genoeg hun best gedaan."

Miguel Veloso is een jeugdproduct uit de gereputeerde jeugdacademie van Sporting Lissabon. Hij is een middenvelder die ook in de verdediging kan spelen. De voorbije weken verkeert hij wel niet in de beste vorm omwille van de transferperikelen rond zijn persoon. Hij deed afgelopen weekend zelfs niet mee in de competitiewedstrijd op het veld van Trofense dat op een teleurstellend 0-0-gelijkspel is geëindigd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties