Dahmane: 'Ik wil Club veel teruggeven'

Nico Wieme
| 26 reacties
Dahmane: 'Ik wil Club veel teruggeven'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Mohammed Dahmane werkte dinsdag zijn eerste werkdag af bij Club Brugge. De nieuwe spits van blauw-zwart toonde zich meteen in de wolken over zijn nieuwe werkgever.

In de voormiddag werkten de spelers van Club Brugge een oefensessie in de zaal af. ’s Namiddags stond er een duurloop in het Olympiapark op het programma. Mohammed Dahmane (foto) was blij met de ontvangst die hij kreeg van zijn nieuwe ploegmaats en de trainersstaf.
 
“Mijn verwachtingen worden helemaal ingelost”, liet de Algerijnse spits in Het Laatste Nieuws optekenen. “Toen trainer Jacky Mathijssen me aan de spelersgroep voorstelde, ging het er gezellig aan toe.”
 
“Deze club straalt een ongelofelijke familiale warmte uit. Aanpassingsproblemen zal ik hier niet hebben. Dag en nacht verschil met hetgeen ik in Genk meemaakte”, gaf de spits aan.
 
De manier waarop de spelersgroep hem onthaald heeft, stemt Dahmane tevreden. “Iedereen wil me hier helpen om mijn weg te vinden. Vedetten lopen hier niet rond. Iedereen wordt over dezelfde kam geschoren. Dat is de juiste aanpak.”
 
“Ik voel ook een groot wederzijds vertrouwen. Heel belangrijk. In deze omstandigheden wil ik graag heel veel teruggeven. De kennismaking is nog pril, maar ik heb het gevoel dat deze groep spelers voor elkaar door het vuur wil gaan. Het ziet er goed uit. Ik voel me prima in mijn vel en dat is lang geleden”, besloot Dahmane.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties