Foley: 'Cercle al twee jaar voor AA Gent'

Nico Wieme
| 0 reacties
Foley: 'Cercle al twee jaar voor AA Gent'
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle verdedigt woensdagavond een 1-0-voorsprong op het veld van Roeselare. Dominic Foley maakt mogelijk zijn debuut voor groen-zwart, iets waar de nieuwe spits naar uitkijkt.

Dominic Foley (foto) maakte onlangs de overstap van AA Gent naar Cercle Brugge. Een weldoordachte keuze, zo blijkt. “Deze club straalt ambitie uit en de resultaten spreken voor zich. Groen-zwart staat al twee jaar voor AA Gent in het klassement”, aldus de Ierse aanvaller in Het Laatste Nieuws.
 
In Roeselare verdedigt Cercle een 1-0-voorsprong uit de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Beker van België. “Deze wedstrijd is op dit moment het belangrijkste item in mijn leven. Ik heb me vanaf de eerste minuut thuis gevoeld bij Cercle. Toen ik met de vereniging sprak, was ik meteen onder de indruk”, beweert Foley.
 
Cercles nieuwste aanwinst kijkt al bij al positief terug op drie jaar Gent. “Dit is een nieuwe start voor mij. Maar de laatste ongemakkelijke maanden bij Gent zullen drie jaar vol goede herinneringen toch niet kunnen uitwissen.” (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties