Verbauwhede: 'Germinal Beerschot had gepast bij mij'

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Verbauwhede: 'Germinal Beerschot had gepast bij mij'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glenn Verbauwhede is tijdens de wintertransferperiode niet aan een nieuwe club geraakt. Er waren geruchten over Germinal Beerschot, KV Mechelen en ook teams uit Rusland waren geïnteresseerd.

Glenn Verbauwhede panikeert niet. KV Kortrijk betaalt nog altijd zijn loon uit tot in juli. Ondertussen traint hij mee met de beloften van Club Brugge. Bij blauwzwart staat hij ook nog steeds onder contract. "Ik ben wel licht ontgoocheld dat de transfer naar Germinal Beerschot niet is doorgegaan. Ik heb sympathie voor die club en ze had perfect gepast voor mij", aldus de doelman in de krant Gazet van Antwerpen.

De West-Vlaming kon ook naar KV Mechelen waar Olivier Renard lang out is en vervangen wordt door Wouter Biebauw. "Met hen was alles zo goed als rond tot ik vier uur later een telefoontje kreeg. Geheel onverwacht werd de deal afgeblazen en ik heb er het raden naar waarom. Trouwens, dat was nog niet het enige. Er was ook interesse van Bergen. Daar staat een monument als Frédéric Herpoel in doel en dus was het zinloos naar daar te gaan. Ten slotte kon ik ook naar Schotland om bij Heart of Midlothian te spelen, maar hun doelman heeft uiteindelijk bijgetekend", besluit Verbauwhede.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties