Odjidja: 'Club zal nog veel mensen verbazen'

Nico Wieme
| 19 reacties
Odjidja: 'Club zal nog veel mensen verbazen'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vadis Odjidja werpt zich sinds Nieuwjaar op als de nieuwe leider op het middenveld van Club Brugge. De ex-Anderlechtspeler spreekt van een vlotte aanpassing, maar toont zich toch nog niet honderd procent tevreden.

“Ik ben niet ontevreden, maar ook niet supercontent”, beweert Vadis Odjidja (op de foto nog in Hamburgoutfit) in HLN. “Ik voel dat ik een fysieke achterstand heb: als ik volledig fit ben, kan ik de ploeg nog meer bijbrengen.”
 
Sinds de komst van Odjidja staat het middenveld van blauw-zwart op veel stevigere benen. De geboren Gentenaar toont zich de leider die Brugge nodig had in de ploeg. “Dat zit in me. Ook als er iemand naast me staat die al 100 of 200 wedstrijden in eerste klasse heeft gespeeld. Een speler van 30 is voor mij niet meer waard dan iemand van vijftien.”
 
Odjidja probeert de ploeg de knokkersmentaliteit bij te brengen, die al een tijdje zoek is. “Ik zie wel dat iedereen wil winnen, maar als we tegenslag hebben of op achterstand komen, dan moeten we er nog meer voor doen. Ik probeer dat over te brengen, maar iedereen moet helpen. Alleen zo worden we sterker.”
 
De middenvelder kijkt de toekomst bij blauw-zwart hoopvol tegemoet. “Hebben jullie ons al afgeschreven voor dit seizoen? Op de laatste speeldag zullen we zien waar we staan. Ik zeg niet dat we kampioen worden, maar ik hoop dat we nog veel mensen kunnen verbazen. Ik vind dat wij heel goed voetbal spelen”, aldus Odjidja.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties