Koeman: 'Niet negatief tegenover Belgisch voorstel'

Nico Wieme
| 25 reacties
Koeman: 'Niet negatief tegenover Belgisch voorstel'
Foto: © SC
Word fan van België! 2540

Na het dubbele debacle van de Rode Duivels tegen Bosnië en het nakende ontslag van bondscoach René Vandereycken gonst het van de namen als mogelijke opvolger van de Limburger. Ronald Koeman lijkt in ieder geval trek te hebben in een Belgisch avontuur.

De kranten schuiven enkele namen naar voren van mogelijke opvolgers voor René Vandereycken. Een daarvan is die van Ronald Koeman. De Nederlandse ex-international is momenteel vrij. “Ik zou niet negatief staan als België mij een voorstel zou doen”, aldus de huidige NOS-analist.
 
“Dan zal de Belgische bond mij wel weten te vinden, zeker? Ik sta open voor een voorstel en zou dat zeker bestuderen. Ik zeg niet op voorhand ja of neen”, aldus Koeman.
 
Twee weken geleden speelde Koeman in Studio 1 Dokter Sokker. Opmerkelijk was toen dat er in zijn typeopstelling geen plaats was voor Marouane Fellaini en Anthony Vanden Borre, wat bij Jan Mulder en Hugo Borst nogal wat verontwaardiging opriep. De ex-coach van onder andere PSV en Valencia ziet Fellaini “meer als een man die je kan brengen dan een starter in een wedstrijd”.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties