Ook Pizarro weg bij Bremen?

Ook Pizarro weg bij Bremen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De twee absolute sterkhouders van Werder Bremen, lijken niet van plan om volgend seizoen nog in Duitsland te blijven. Want terwijl Juventus Diego het hof maakt, flirt Pizarro nu met de Grieken van Panathinaikos.

Claudio Pizarro (foto boven), die dit seizoen op uitleenbasis van Chelsea helemaal openbloeit in Duitsland, flirt met interesse van het Griekse Panathinaikos. De ex-spits van Bayern Munchen staat op een goed blaadje in het Weserstadion en het bestuur wil hem dan ook graag defenitief overnemen. Vraag is natuurlijk of de Noord-Duitsers kunnen opboksen tegen de interesse uit Athene. 

Werder Bremen doet het niet slecht dit seizoen. Vooral Europees blijft de club de successen aan mekaar rijgen. De finale van de Uefabeker is in zicht, en onder meer Udinese, AC Milan en Saint-Etienne moesten het onderspit delven. Het staat buiten kijf dat de sterkhouders Pizarro en Diego daar een groot aandeel in hebben. De Duitsers zullen er alles aan doen om de twee ook volgend seizoen te houden, maar dat zal dus erg moeilijk worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties